Η σικ παντελόνα της Βικτόρια Μπέκαμ που ξετρέλανε το fashion κοινό

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας παρασύρει τους δρόμους του στιλ που χαράζει με την έμπνευσή της.

Απευθύνεται στη Γυναίκα του σήμερα: τη γυναίκα που θέλει να είναι δυναμική, δραστήρια, διακριτικά εντυπωσιακή και -σίγουρα- κομψή.Οι στιλιστικές ιδέες που μας προτείνει είναι ανεξάντλητες: το σχεδιαστικό της όραμα αποτυπώνεται στις συλλογές της με ρούχα που μπορούν να μας συντροφεύουν όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο. Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι τελευταίες τάσεις της μόδας είναι οι προσωπικές, στιλιστικές της επιλογές.

Mια εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης μας έδωσε «τροφή» για fashion πειραματισμό.Η Βικτόρια Μπέκαμ δίνει άλλη διάσταση στο ανδρόγυνο look. Η σχεδιάστρια έκανε έναν υπέροχο συνδυασμό για office look: η ψηλόμεση παντελόνα της (με γυρισμένα μπατζάκια) δημιουργεί ένα κολακευτικό «εφέ»: τα πόδια δείχνουν πιο ψηλά και η μέση πιο λεπτή.Η ψηλόμεση παντελόνα της Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί να συνδυαστεί με κάθε πανωφόρι, με ένα πουκάμισο, ζιβάγκο ή τοπ και τα μποτάκια σας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ συνδύασε το παντελόνι της με ένα καμηλό blazer που φέρει την σχεδιαστική υπογραφή της.To outfit της Βικτόρια Μπέκαμ συμπληρώθηκε με βουργουνδί μποτάκια και handbag στην ίδια απόχρωση.

 

 

 

bovary.gr

Share post